Nyheter
2017-02-13
Kraften av 92 700 hjältar
Tack för att du bidrar!
2017-02-13
Träna loss på sportlovet
13-19-åringar tränar för en tjuga.
2017-02-12
Maxa träningslusten
5 smarta tips!
2017-01-30
Dags att motionera
Så skriver du en motion.
2017-01-26
Boka Spin of Hope
Spinna för Barncancerfonden.
2017-01-25
Premiär för Friskispodden!
Lyssna på första avsnittet.

Fler nyheter

.


F&S Hagastan erbjuder gruppträning i en stor hall på övre plan som även kan användas för enskild träning när den är ledig. En trappa upp finns även en uppvärmningsspark på 215 kvm med löpband, cyklar, crosstrainers och stakmaskiner, liksom ett cirkelgym och spinsal.

På entréplanet finns ett 380 kvm stort gym med det senaste inom träningsvärlden, en stor funktionell yta samt podium för skivstångsövningar och frivändningar. Gymmet har både maskiner för styrketräning och stora fria ytor för funktionell träning.

Välkommen till oss på F&S Hagastan!


Aktuellt

Barnpassning

Nu erbjuder vi äntligen barnpassning på F&S Hagastan. Lämna ditt barn till våra duktiga barnvärdar och njuta av egentid på ett pass eller i vårt fina gym. Öppningserbjudande: Lämna ditt barn kostnadsfritt, maxtid per barn är 1 timme och 15 min.
Varmt välkomna på tiderna nedan!

2 månader - 2 år

Onsdagar 10.45-13.15


3 år - 6 år

Torsdagar 15.45-19.15
Lördagar 09.15-11.45
Söndagar 15.45-19.15

Nu blir vi pappersfria!

Snart inför vi pappersfria träningsytor här på F&S Hagastan, istället kommer trasor att användas för att torka av t ex spincyklar och gymmaskiner. Måndagen den 6 mars plockar vi bort de stora pappersrullarna till förmån för microfiberdukar. Dessa tvättas på anläggningen och läggs fram något fuktiga för att enkelt kunna torka av utrustning. Trasorna plockas ur en vit tunna som är märkt "rena handdukar" och slängs efter avtorkning i en tunna märkt "använda handdukar" 

Trasorna används enbart för att torka av utrustning eller t ex golv. Du som medlem ansvarar själv för att ha svettband, handduk eller liknande för att torka bort svett från dig själv. Vi kommer from införandet av detta att sälja en Svetthandduk för endast 7 kr i repan. 

Sälen-till-Mora-spin

Söndagen den 5 mars kl. 08.00 har du chans att gå på ett dryga 4 timmar långt spinpass med live streaming av Vasaloppet som visas på två storskärmar i spinhallen här på Hagastan. Vi öppnar anläggningen tidigare för er som ska spinna denna dag, för övriga medlemmar öppnar anläggningen i vanlig ordning kl. 10.00. Duktiga ledarna Desiree, Anders, Sussie och Camilla kommer att peppa och guida er genom loppet från starten i Sälen tills vinnaren går i mål i Mora. Under passet kommer härlig och drivig musik att spelas så kommentatorerna kommer inte höras hela vägen men däremot kommer volymen att vridas upp på kommentatorerna med jämna mellanrum för att få lite feeling av loppet. Vi bjuder på varsin banan, kexchoklad och blåbärssoppa men ta gärna med er lite extra energi själva så att ni håller under hela passet. Biljetter släpps en vecka innan och du hittar då passet bokningen. Varmt välkomna!

GIRO 4

Nu har GIRO 4 dragit igång i föreningen och vi på Hagastan erbjuder det på onsdagar och torsdagar kl. 18.30.  Det 90-minuter långa passet körs i fyra perioder med stegrande intensitet. Utmanande och roligt, välkomna!


Långspin utmanar uthålligheten

Här på Hagastan erbjuder vi långspin på lördagar kl. 09.30. Då får du chansen att gå på ett längre spinpass där du verkligen får möjlighet att utmana din uthållighet. Passets längd varierar mellan 105min och 195min och leds av flera duktiga ledare som peppar dig för att orka det där lilla extra.

Följande datum är passet 105 min: 4/3, 18/3, 1/4, 15/4 & 29/4
Följande datum är passet 195 min: 25/2, 11/3, 8/4 & 22/4

Varmt välkomna önskar ledarna/
Anders, Camilla, Desiree, Johanna & Sussie

Föräldraledig och vill träna?

Hit till F&S Hagastan kan du ta med din bebis in i vår hall för att själv kunna träna, du får då fritt disponera hallens yta och de redskap som finns där. Gäller medlemmar. För dig som inte är medlem kostar en engångsträning 95kr. Välkomna!

  • Måndagar kl. 08.30 – 09.45
  • Tisdagar kl. 08.30 – 09.30
  • Fredagar kl. 12.30 – 15.30

(Med reservation för uthyrning och extrainsatta pass) 

Tränare på plats

Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du nu i passbokningen. Drop in gäller fortfarande, så du behöver inte boka.

Vi erbjuder även inspirationspass i flera varianter i gymmet som leds av en tränare. Kika i bokningen för att boka in dig på ett pass.


Personlig tränare (PT)

På Hagastan har vi förmånen att ha två duktiga personlig tränare:

PT Inga Häägg jobbar mycket med gravida och nyförlösta, styrketräning för löpare och med dig som vill komma igång med träningen eller kanske göra en livsstilsförändring. Själv tränar Inga löpning och styrketräning i alla former: Tungt, funktionellt, flåsigt och utmanande. Hon är är Tränare och Cirkelfysledare och har en utbildning som hälsopedagog och kostrådgivare i grunden. Hon är även utbildad löpcoach och mammamagetränare. Boka en tid via
inga.haagg@sthlm.friskissvettis.se

PT Helena Hugosson kan hjälpa dig med din träning oavsett om det handlar om att trimma golfformen, klara Vasaloppet eller börja från noll. Hon är en målinriktad PT och passar den som verkligen vill något med sin träning, oavsett om målet är stort eller litet. Hon jobbar för att ni tillsammans ska nå resultat.Hon har en gedigen bakgrund som tränare, HIT-ledare och är även svensk mästarinna i ju-jutsu. Boka en tid via helena.hugosson@sthlm.friskissvettis.se

Barntillåtna pass

Du vet väl om att vi har barntillåtna pass där även barn 6-12 år kan följa med? Välj "Ta med dina barn, 6-12 år, gratis" under rubriken övrigt i bokningen.

Egen träning i hallen

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallen för egen träning.

Enskild omklädning

Det finns möjlighet att byta om och duscha enskilt på två av våra toaletter. I anslutning till de finns skåp att låsa in dina tillhörigheter i. De har även extra utrymme för de av oss som behöver det.  

Kontantfri anläggning

F&S Hagastan är en kontantfri anläggning.

Jobbar du i huset?

Ta med ditt team till oss och kombinera arbetsmötet med träning. Vi har en modern konferenslokal för 40 personer och hjälper gärna till att ordna frukost eller lunch. Vi kan även erbjuda provträning för hela företaget. Kontakta hilda.linde@sthlm.friskissvettis.se för mer information.

F&S Hagastan

Gävlegatan 22
Tel: 08-429 70 06

Anläggningschef
Patricia Rosendahl

Ställ din fråga till oss eller sök bland redan besvarade frågor på vårt forum Frågor & svar  

Öppettider   

Måndag           06.30-22.00
Tisdag 06.30-22.00
Onsdag 06.30-22.00
Torsdag 06.30-22.00
Fredag 06.30-20.00
Lördag 09.00-17.00
Söndag 10.00-20.00


Obs: Försäljningen upphör 15 min innan stängning. Stängningstiden anger det klockslag du ska ha lämnat anläggningen

In English Facebook Instagrambilder Friskispressen

Boka pass

För dig som vill boka pass och surfar via en mobil eller surfplatta rekommenderar vi vår mobilanpassade bokningssida.