Nyheter
2017-11-21
Spin 55 blir Spin distans
Tidsangivelserna försvinner - så ser du passets längd.
2017-10-30
Spin giro 4 är tillbaka
Maxa din kapacitet med en ordentlig utmaning.
2017-10-24
Öronmärk de 100 idrottstimmarna för lustfylld träning
Öppet brev till Skolverket.
2017-09-19
Mät effekten i din träning med Spin watt
Spinningnyheter på F&S Sundbyberg.
2017-09-15
Nu har vi ännu längre öppettider
Träna 05.00- 24.00 på 4 anläggningar.
2017-09-08
Armträning med två nya konditionscyklar
Testa nyheterna assault- och krankcykel!

Fler nyheter

.


F&S Lindhagen erbjuder spin, gymträning och gruppträningspass i ljusa och luftiga lokaler. Vi har två hallar där du kan träna allt från Yoga och Flex till klassisk Jympa och styrkebaserade pass som Power Hour och Skivstång. När hallarna är lediga går det bra att använda dem för enskild träning. I våra omklädningsrum finns bastu. På anläggningen finns också barnrum och möjlighet till barnpassning.

Välkommen till oss på F&S Lindhagen!


Aktuellt

Utökade öppettider på F&S Lindhagen

Nu kan du träna på anläggningen innan personalen är på plats, tidigt på morgonen eller sent på kvällen. På så sätt får du fler möjligheter att få till träningen.

Byt ut ditt träningskort! För att kunna passera in när anläggningen är obemannad behöver du byta ut ditt träningskort till ett nytt kort med chip (RFID-kort). Välkommen till anläggningen så hjälper vid dig! Så här funkar obemannad inpassering

Pappersfri anläggning

Nu har vi bytt ut träningsytornas pappersrullar mot små microfiberdukar att använda för att torka av spincykeln eller gymutrustningen med. Detta gör vi för hållbarhetens skull både för miljön och för ekonomin. Målet är att alla F&S Stockholm anläggningar ska ha pappersfria träningsytor under 2017. Vill du ha en egen handduk att torka pannan med säljer vi små handdukar i receptionen för 7 kronor. Läs mer om vår Hållbarhetspolicy.

Barnpassning för barn 2 mån- 2 år

Vi erbjuder barnpassning under höst- och vårsäsongen (slutet augusti till strax innan jul samt början av januari till strax innan midsommar). Lämna ditt barn till våra duktiga barnvärdar och njut av egentid på ett pass eller i vårt fina gym. Servicen ingår i ditt träningskort.
Obs: I mån av plats

Tisdagar kl:9.45-13.15
Torsdagar kl:9.45-13.15

Babygym

Gymträning är utmärkt både under och efter graviditet. Som nybliven förälder får du ta med ditt barn in i gymmet eller i lediga hallar, måndag till söndag mellan kl: 9-11 samt 13-15. 

Av säkerhetsskäl sitter ditt barn i en stol eller vagninsats, så att hen inte kan ta sig någonstans på egen hand. Babysitter kan du låna på anläggningen. Din barnvagn kan du låsa fast under tak utanför anläggningen. Välkommen att träna med ditt barn!


Barnpassning för barn 2 mån- 2 år

Vi erbjuder barnpassning under höst- och vårsäsongen (slutet augusti till strax innan jul samt början av januari till strax innan midsommar). Lämna ditt barn till våra duktiga barnvärdar och njut av egentid på ett pass eller i vårt fina gym. Servicen ingår i ditt träningskort. 

Lekrum
För lite äldre barn som klarar sig själva har vi ett lekrum på entréplan med anknytning till Stora hallen. Där kan barnet leka under tiden du tränar. Rummet är inte bemannat, så det är du som förälder som ansvarar för ditt barn.

Barntillåtna pass

Du vet väl om att vi har barntillåtna pass där även barn 6-12 år kan följa med? Klicka i "Ta med dina barn, 6-12 år, gratis" på bokningssidan för att se vilka pass detta gäller på.

Tillgängliga tränare

Behöver du hjälp eller inspiration i gymmet? Hugg tag i en tillgänglig tränare! Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du på schema & boka. Drop in gäller, så du behöver inte boka.

Personlig tränare

De personliga tränarna Andreas Rosenberg och Evelina Bergström kan hjälpa dig att nå dina mål oavsett om det handlar om att trimma golfformen, klara Vasaloppet eller komma igång med träningen. Läs mer och boka PT.

Enskild dusch

På anläggningen finns det möjlighet att duscha bakom duschdraperi i omklädningsrummen.

Kommunikationer

Till Lindhagen tar du dig enkelt med gröna (Thorildsplan) eller blå linjen (Stadshagen). Ett stenkast från vår entré stannar även busslinje 50 som har täta avgångar och trafikerar såväl Fridhemsplan som Centralstationen och Odenplan.

Hyra våra hallar

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Hör av dig till Agnes Warren så berättar hon mer!


F&S Lindhagen

Lindhagensgatan 90-92/ Ulriksborgsgatan 5 C
Tel: 08-429 70 14

Anläggningschef                     Agnes Warren

Är det något du undrar över? Sök svaret bland våra Frågor&svar  

Självklart kan du också mejla din fråga till oss.

Anläggningens öppettider

Söndag-torsdag 05.00-24.00*
Fredag-lördag 05.00-21.00*


*För att träna under de obemannade timmarna behöver du ett speciellt träningskort. Läs mer

Receptionens öppettider

Måndag-torsdag 08.00-21.00
Fredag 09.00-19.00
Lördag 09.00-15.00
Söndag 10.00-17.00

 

Obs: Försäljningen upphör 15 min innan stängning. Stängningstiden anger det klockslag du ska ha lämnat anläggningen.

In English Facebook Instagrambilder Friskispressen

Boka pass

För dig som vill boka pass och surfar via en mobil eller surfplatta rekommenderar vi vår mobilanpassade bokningssida.