Nyheter
2017-03-25
Välkommen på årsmötet!
Här hittar du kallelsen.
2017-03-17
Vi söker fler hjältar
Bli värd på anläggningen.
2017-03-14
Hitta dina favoritledare
Ledarsöket tillbaka i passbokningen.
2017-03-02
Tack alla hjältar!
Ni inspirerar.
2017-02-22
Det våras för Seniorklubben
Start i mars.
2017-02-13
Kraften av 92 700 hjältar
Tack för att du bidrar!

Fler nyheter

.


F&S Sveavägen är en centralt belägen anläggning med brett träningsutbud. Vi erbjuder allt från tuffa högintensiva pass till lugnare träningsformer. Vi har en stor spinsal med bodybike-cyklar. I gymmet hittar du funktionella ytor för varierad träning. Ta gärna hjälp av våra tillgängliga tränare som ger dig träningsinspiration och råd.

Välkommen till oss på F&S Sveavägen!


Aktuellt

 

Ny bastudörr i herrarnas omklädningsrum

Nu har den nya bastudörren monterats i herrarnas duschar. Dessvärre lossnade en del kakelplattor på insidan av bastun i samband med bytet. Dessa måste givetvis repareras innan bastun åter kan sättas i bruk. Vi inväntar besked från plattsättare som kan åtgärda skadan och återkommer så snart vi har ett datum för en fungerande bastu. Tack för överseende med dröjesmålet. Vid frågor kontakta personalen.

Enkild dusch

Det finns möjlighet att byta om och duscha enskilt på vår nyrenoverade toalett inne i gymmet. Den har även extra utrymme för de som behöver det. I omklädningsrummen finns det möjlighet att duscha bakom duschdraperi.

Pappersfritt på F&S Sveavägen

Från och med måndagen den 27 mars kommer träningsytornas pappersrullar att bytas ut mot microfiberhanddukar på F&S Sveavägen, ett led i föreningens arbete att jobba mer miljömedvetet.

F&S Orminge var först ut med att testa detta arbetssätt och efter provperioden fortsatte F&S Hornstull och F&S Sundbyberg. Målet är att alla Stockholms anläggningar ska bli pappersfria. Handdukarna tvättas på anläggningen och läggs fram något fuktiga. Dels för att det är lättare att torka av utrustningen med fuktiga handdukar, dels för att de inte behöver torktumlas, vilket i sig spar energi och är skonsamt mot miljön. Papper dammar dessutom oerhört mycket, så i och med bytet blir det också renare och snyggare!

För mer info, se Pappersfria träningsytor.


Boka din spincykel för lördagen den 25 mars redan nu! Då spinner hela Sverige loss till förmån för barn med cancer. Räkna med 12 timmar fyllda av kämpaglöd, specialpass och en spinningupplevelse utöver det vanliga.

Spin of Hope går ut på att hålla igång en spinningcykel under 12 timmar och samtidigt samla in pengar till Barncancerfonden. Alla är välkomna, både lag och individualister. Medlemskap i F&S Stockholm behövs inte för att delta.

Ett lag består av 1-12 personer. Tillsammans håller ni igång tramporna på en spinningcykel under 12 timmar. Du kan välja att cykla en timme eller satsa på ett riktigt maratonpass och cykla flera timmar i rad, beroende på antal deltagare i laget.

När och var 

25 mars kl 07.00-19.00 på F&S Sveavägen

Kostnad

Avgiften är 1 500 kronor per lag. Vill du delta individuellt kostar det 125 kronor per timme. Du kan också välja att ge en gåva utan att cykla. Alla intäkter går direkt till Barncancerfonden.

Anmälan

Anmäl ditt lag eller ge en gåva här: www.barncancerfonden.se
Anmäl dig individuellt till Malin Wennerbrandt 


Öppettider och vårschemat

Vårsäsongen pågår 9 jan-25 juni. Träningsschema för de kommande 14 dagarna hittar du under schema/boka. Där kan du även boka pass tidigast 7 dagar i förväg. Har du spanat in alla träningsnyheter? 

Öppen hall familj
På söndagar kl 14.00-15.00 erbjuder vi "Öppen hall familj" där ditt barn som är mellan 3-6 år kan springa av sig. Det är ledarlöst, och vi sätter på en Mini-Röris skiva med inspirerande musik för glädje och rörelse. Välkomna!

Babygym
Gymträning är utmärkt både under och efter graviditet. Som nybliven förälder får du ta med ditt barn in i gymmet måndag till fredag mellan 13.00-15.00 under hela våren. Av säkerhetsskäl måste bilbarnstol eller babysitter medtas som bebisen kan sitta i och ska inte kunna ta sig någonstans på egen hand. Du ansvarar för din och barnets säkerhet. Barnvagnar får tas med in på anläggningen och stå i receptionen bakom inloggningsdatorerna.
 
Vi erbjuder även inspirationspass i gymmet som leds av en tränare.

Surfa loss med vårt Wi-Fi

Du vet väl om att du kan surfa på F&S Sveavägens fria Wi-Fi?
Lösenord och användarnamn hittar du i receptionen.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall eller gymmet för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta Caroline Köhler så berättar hon mer.

Enskild dusch

Det finns möjlighet att byta om och duscha enskilt på en av våra toaletter. Den har även extra utrymme för de som behöver det. I omklädningsrummen finns det möjlighet att duscha bakom duschdraperi.

F&S Sveavägen

Sveavägen 63/Kungstensg. 39
Tel: 08-429 70 41

Anläggningschef
Caroline Köhler

Är det något du undrar över? Sök svaret bland våra Frågor&svar  

Självklart kan du också mejla din fråga till oss.

 

Öppettider

Måndag      06.30-22.00
Tisdag 06.30-22.00
Onsdag 06.30-22.00
Torsdag 06.30-22.00
Fredag 06.30-20.00
Lördag 09.00-18.00
Söndag 10.00-20.00


Obs: 
Försäljningen upphör 15 min innan stängning.
Stängningstiden anger det klockslag du ska ha lämnat anläggningen.

In English Facebook Instagrambilder Friskispressen

Boka pass

För dig som vill boka pass och surfar via en mobil eller surfplatta rekommenderar vi vår mobilanpassade bokningssida.