Nyheter
2017-05-26
Tillfälligt fel på Androidappen
Boka pass på webben så länge.
2017-05-23
7 skäl att träna tillsammans
PTns bästa tips.
2017-05-20
Så gör vi din träning ännu härligare i sommar
Att hänga är lika viktigt som att träna.
2017-05-19
Träna på extra sociala temapass
Singelträning och Hitta träningskompis-träning.
2017-05-16
Säg till om du vill basta
Avstängd bastu spar energi.
2017-05-07
Biljettlösa pass på Gärdet
Mindre papper på anläggningen.

Fler nyheter

.


Hur säger jag upp mitt autogiro?

För att säga upp ditt Autogiro avtal behöver du skicka in en uppsägning via hemsidan. Tänk på att inte makulera autogirot via din bank.

Jag har fått ett kort på den nya anläggningen i Sundbyberg, men det står inget kortnummer på det. Hur loggar jag in på hemsidan för att boka?

Istället för att ange ett nummer så använder du din e-postadress som kortnummer, samt de fyra första siffrorna i ditt personnummer (ÅÅMM) som lösenord när du bokar.

Finns det möjlighet att provträna?

Självklart! Du kan provträna en gång för 95 kronor. Om du behåller kvittot och köper kort inom en vecka så får du pengarna tillbaka för provträningstillfället.

Om man vill provträna och lösa en engångsbiljett, går det då att förboka sig till pass?

Att kunna förboka sig till ett pass är en medlemsförmån och är möjligt först när man har ett aktivt träningskort. Om man vill gå drop-in så kan man istället nyttja de obokningsbara platserna. 15 procent av det totala antalet platser släpps en timme innan passet startar på anläggningen.

Hur ser man om ett pass är inställt eller bytt intensitet?

Om vi behöver ställa in ett pass eller byta till en annan intensitet så står det i passbokningen, i fältet där ledarens namn tidigare stod.

Var gäller mitt träningskort?

Träningskortet gäller på alla anläggningar i Friskis&Svettis Stockholm samt alla pass utomhus. 

Kan jag överlåta mitt träningskort?

Om du har ett träningskort hos Friskis&Svettis Stockholm och inte längre kan utnyttja det, kan du överlåta ditt kort till en annan medlem (gäller ej träningskort som betalas via autogiro). Läs mer här

Kan jag ångra mitt köp?

Om du ångrar ditt köp av träningskort inom 14 dagar får du pengarna tillbaka, minus 95 kr per utnyttjat träningstillfälle samt 100 kr i administrationsavgift. Medlemsavgiften för innevarande år återbetalas inte. 

Vad händer om jag tappar bort mitt träningskort?

Förlorade träningskort ersätts mot en administrativ avgift på 100 kr. Om ditt kort blivit stulet får du ett nytt kostnadsfritt mot uppvisande av polisanmälan. 

"Frysa" kort

Vid tillfällena nedan har du möjlighet att förlänga ditt träningskort med max 12 månader.

Arbete och studier på annan ort
Du kan förlänga ditt träningskort vid arbete och studier på annan ort under minst tre och max tolv månader mot uppvisande av intyg från arbetsgivare eller skola/universitet.

Skada/sjukdom
Med giltigt intyg från läkare, barnmorska eller sjukgymnast kan du förlänga ditt träningskort med samma period som är angivet på intyget, dock max tolv månader. Intyget ska vara seriöst, det vill säga med brevhuvud eller stämpel, samt namnteckning och namnförtydligan från intygaren. Intyget ska lämnas in på träningsanläggningen.
På intyget ska det tydligt stå angivet att du inte kan/har kunnat träna. Det ska även stå en period med start- och slutdatum. På intyget ska också namn och personnummer framgå.

Graviditet
Vid komplikationer eller besvär i samband med graviditet som gör att du inte kan träna gäller samma regler som för skada/sjukdom.
Vid förlossning följer F&S Stockholm mödravårdcentralernas rekommendation: att du väntar åtta veckor efter förlossningen innan träning. Efter förlossning lämnar du in ett registerutdrag från Skatteverket där barnets personnummer framgår. Utifrån det förlänger vi kortet med upp till åtta veckor från förlossningsdagen, beroende på när träningen återupptas.

Vid betalning via F&S Autogiro
Istället för förlängning av kortets giltighetstid justeras delar av betalningen. Ovanstående regler för skada/sjukdom och graviditet gäller.

Kan jag få kvittokopia på mitt köp?

Om du tappat bort ditt kvitto på köpet av träningskortet och behöver ett nytt, kan vi hjälpa dig att skriva ut en kopia. Det är bara att be någon av oss i receptionen på anläggningen.

Det går även att skriva ut kvitto på betalningar som gjorts via autogiro. Även detta hjälper vi dig med i receptionen på anläggningen.

In English Facebook Instagrambilder Friskispressen

Boka pass

För dig som vill boka pass och surfar via en mobil eller surfplatta rekommenderar vi vår mobilanpassade bokningssida.