Nyheter
2017-11-21
Spin 55 blir Spin distans
Tidsangivelserna försvinner - så ser du passets längd.
2017-10-30
Spin giro 4 är tillbaka
Maxa din kapacitet med en ordentlig utmaning.
2017-10-24
Öronmärk de 100 idrottstimmarna för lustfylld träning
Öppet brev till Skolverket.
2017-09-19
Mät effekten i din träning med Spin watt
Spinningnyheter på F&S Sundbyberg.
2017-09-15
Nu har vi ännu längre öppettider
Träna 05.00- 24.00 på 4 anläggningar.
2017-09-08
Armträning med två nya konditionscyklar
Testa nyheterna assault- och krankcykel!

Fler nyheter

.


Låt kettlebells utmana din rörlighet eller styrka, överraskas på Jympa flowride eller fysträna som ett idrottslag. Här är träningsnyheterna som du kan sätta tänderna i under 2017.


Lekfullhet är den röda tråden bland årets träningsnyheter. Här finns pass som tänder träningsgnistan hos både entusiaster och förstagångstränare.

Passen erbjuds med start 9 januari, men schemat varierar över tid. Det betyder att enskilda pass tillkommer och pausar dynamiskt under säsongerna. I passbokningen hittar du alltid aktuellt schema för veckan.

Cardio mix - träna hjärtat i gymmet

Cardio mix är ett nytt sätt att träna i grupp på gymmet. Här tränar du på gymmets konditionsmaskiner med pepp och driv från ledaren och de andra deltagarna. Ett pass för dig som vill konditionsträna på ett roligare sätt i gymmet.

Cirkelgym go - styrketräning med driv!

Cirkelgym go är passet som tar cirkelgym till nästa nivå. Här får du en träningsupplevelse med teamkänsla och extra mycket energi. Tempot är högt och övningarna tuffa men enkla, så att du får ut så mycket som möjligt av träningen.

Sports athletics - sportigt med lagträning

Sports athletics är en highfive aldrig långt borta. Lagkänslan är tydlig rakt igenom passet, också i själva träningen som har inspirerats av fysträning för lagsporter. Här tränar du snabbhet, koordination och spänst med redskap som koner och häckar. Atletiskt och kul!

Jympa flowride - maxad jympaupplevelse med flyt

F&S unika träningsform får en ny twist! Jympa flowride är en träningsupplevelse med flytet i centrum, både i känslan i kroppen och mellan passets olika delar. Här får du komplett och allsidig träning med känslan av att bara flyta med - och en och annan överraskning.

Utmaningarna Kettlebell move & Kettlebell strong

Kettlebell move och Kettlebell strong utmanar du kroppen med hjälp av kettlebells. Det ena passet med fokus på rörlighet och det andra på tung styrketräning. Kraftfulla pass som körs i liten grupp i gymmet, med fokus på teknik och kroppskontroll.

IW spurt  - lekfullt med finalkänsla

IW spurt får du det bästa av två världar, med både distans- och intervallträning. Passet börjar med konditionsträning i skönt flöde. Därefter kommer slutspurten: intervallerna där du kan krama ur det sista. En lekfull och varierad upplevelse i IW-salen.

In English Facebook Instagrambilder Friskispressen

Boka pass

För dig som vill boka pass och surfar via en mobil eller surfplatta rekommenderar vi vår mobilanpassade bokningssida.