Nyheter
2017-11-21
Spin 55 blir Spin distans
Tidsangivelserna försvinner - så ser du passets längd.
2017-10-30
Spin giro 4 är tillbaka
Maxa din kapacitet med en ordentlig utmaning.
2017-10-24
Öronmärk de 100 idrottstimmarna för lustfylld träning
Öppet brev till Skolverket.
2017-09-19
Mät effekten i din träning med Spin watt
Spinningnyheter på F&S Sundbyberg.
2017-09-15
Nu har vi ännu längre öppettider
Träna 05.00- 24.00 på 4 anläggningar.
2017-09-08
Armträning med två nya konditionscyklar
Testa nyheterna assault- och krankcykel!

Fler nyheter

.
Nu kan du söka på ledare i webbschemat och i appen.
Samidigt pågår jobbet med att ta fram en helt ny digitalplattform till Friskis&Svettis.

Nu kan du söka på ledare på webben och i appen igen! Appen har dessutom uppdateras med bättre kontrast, textstorlek och möjlighet söka på en specifik träningsform. Det är ett steg i arbetet med att göra både bokning, app och webb bättre.

Mer info om uppdateringen

Det här händer med dina önskemål

– Vi har samlat in alla medlemsförslag och önskemål kring passbokningen och prioriterat dem kring vad som skulle innebära störst förbättringar för alla medlemmar, säger Camilla Hammarlund, ansvarig för digital utveckling på F&S Stockholm.

Önskemålen är lämnade till vår systemleverantör. Utvecklingen går framåt, men i långsammare takt än vad föreningen skulle önska eftersom bokningssidan och appen är en del av ett standardsystem som används av fler än F&S Stockholm.

Ny webbsida lanseras i höst

Samtidigt pågår ett mycket omfattande arbete med att ta fram en helt ny digital plattform för F&S-rörelsen. Runt säsongstart i höst lanseras en första betaversion av en helt ny webbsida.

Ny bokning och personlig profil 2018

Vi bygger också grunden för att kunna lansera en helt ny bokning. Ambitionen är att den ska vara klar i början av 2018. Den kommer att ha bättre funktionalitet och ett nytt inloggat läge, där din egen profil och träning blir en central del.

–  Fokus ligger på att göra Friskis mer personligt och relevant för dig, säger Camilla, och fortsätter:

– Vi kommer att använda synpunkterna om webbutveckling från  Frågor&Svar som värdefull input för våra utvecklingsarbeten, både på kort och lång sikt. Välkommen med dina förslag!

_______________________________________

Bakgrund: Därför bytte F&S Stockholm till nuvarande passbokning 

2016 gjorde Skatteverket en ny lagtolkning kring vad som gäller för föreningar med dotterbolag. Den nya tolkningen gjorde att F&S Stockholm behövde betala ca 1,5 miljoner kr extra i moms varje månad, så länge vi fortsatte vara organiserade som vi var. Vi behövde omorganisera oss till idrottsmodellen så snabbt det bara gick. De stora administrativa förändringarna kunde inte genomföras i det dåvarande affärssystemet – ett system som också satt ihop med vårt passbokningssystem.

Steg ett blev att stoppa utflödet av medlemmarnas pengar. Ett nytt affärssystem, och därmed också ett nytt bokningssystem, kom på plats till 1 december 2016. I detta steg fick vi tillgång till standardversionen av affärssystemets passbokning och bokningsapp, men kunde inte anpassa dem alls efter våra egna önskemål. Därför finns nu inte alla funktioner och den friskiskänsla som fanns den gamla bokningen. Arbetet med att utveckla det pågår nu.

Mer träningsinspiration

Tack alla hjältar Klättra dig stark! Inspireras av PT-tipset Så maxar du träningslusten!
In English Facebook Instagrambilder Friskispressen

Boka pass

För dig som vill boka pass och surfar via en mobil eller surfplatta rekommenderar vi vår mobilanpassade bokningssida.