Nyheter
2017-07-21
Tillfälligt fel på appen
Vi jobbar på att lösa problemet.
2017-07-17
Bli en Friskiskompis!
Ansök till höstens Tillsammans tränar vi.
2017-07-07
Ta med en träningskompis gratis
Vem får ditt kompiskort?
2017-07-06
Jobba med oss
Anläggningschef till F&S Sveavägen.
2017-06-29
Ännu mer öppet i höst
Träna 05.00- 24.00 på 4 anläggningar.
2017-06-19
Sommarschemat
Öppettider och stängningsveckor.

Fler nyheter

.


Gör din träning roligare och mer betydelsefull! I höst kan du bli Friskiskompis till en nyanländ stockholmare och samtidigt bidra till ett mer integrerat Stockholm. Ansök redan idag!


Under hösten upprepar F&S Stockholm succéprojektet "Tillsammans tränar vi". Därför söker föreningen nu dig som är medlem och vill vidga dina perspektiv genom att bli Friskiskompis till en nybliven stockholmare. 

Träna åtta gånger tillsammans

Som Friskiskompis kommer du matchas ihop med en nyanländ stockholmare som pluggar svenska på SFI (Svenska för invandrare).

Mellan 1 oktober - 6 december tränar ni åtta gånger tillsammans. Sex av tillfällena ska vara hos Friskis. Ni väljer själva om ni vill gå på gruppträningspass eller träna i gymmet. De andra två träningstillfällena kan vara någon annanstans (ni kan till exempel springa, promenera eller träna på utegym).

Mötet är det viktiga

Förutom själva träningen är tanken att ni möts upp innan, går gemensamt till anläggningen och pratar en stund efter träningen. Du blir en Friskiskompis helt enkelt! 

Infoträff & kickoff

Du som ska bli träningskompis kommer att få en kortare utbildning i form av en informationsträff kvällstid 21 september. Det blir även en stor gemensam kickoff 1 oktober där alla som ska delta i projektet träffas. 

Anmälan

Anmäl ditt intresse som träningskompis här. Det är viktigt att du har tid att avsätta för träningen med din nya träningskompis. 

Sista ansökningsdag är 6 september. Du får besked om du kommit med den 9 september.

Kontaktperson

Projektledare är Anna Johansson. Har du frågor kan du nå henne genom att maila Anna Johansson

För dig som vill vara med som träningskompis eller är nyfiken och vill följa projektet finns initiativet som facebook-grupp.

Relaterad information

Lyssna på ett avsnitt av Friskispodden om fjolårets "Tillsammans tränar vi"-projekt! Avsnitt 3 "Öka innanförskapet och Tillsammans tränar vi"

.

Mer träningsinspiration

Träna lekfullt i sommar


Högtryck på parkträningen Lyssna på Friskispodden!
Bli medlem! Inspireras med kurser & resor

 

.


Hör Yasser och Stefan berätta om sin upplevelse från förra årets "Tillsammans tränar vi"-projekt i Friskispodden avsnitt 3.
In English Facebook Instagrambilder Friskispressen

Boka pass

För dig som vill boka pass och surfar via en mobil eller surfplatta rekommenderar vi vår mobilanpassade bokningssida.