Nyheter
2017-11-21
Spin 55 blir Spin distans
Tidsangivelserna försvinner - så ser du passets längd.
2017-10-30
Spin giro 4 är tillbaka
Maxa din kapacitet med en ordentlig utmaning.
2017-10-24
Öronmärk de 100 idrottstimmarna för lustfylld träning
Öppet brev till Skolverket.
2017-09-19
Mät effekten i din träning med Spin watt
Spinningnyheter på F&S Sundbyberg.
2017-09-15
Nu har vi ännu längre öppettider
Träna 05.00- 24.00 på 4 anläggningar.
2017-09-08
Armträning med två nya konditionscyklar
Testa nyheterna assault- och krankcykel!

Fler nyheter

.
Friskis&Svettis är inget vanligt gym. Vi är varken i träningsbranschen eller hälsobranschen, brukar vi säga. Vi drivs inte av att tjäna pengar och heller inte av att hälsohetsa. 

Vi är ett socialt nätverk i rörelse. Vi tror på varje individs inneboende kraft. Hela vår verksamhet bygger på människors lust och engagemang. Och du som medlem – du är en av våra hjältar. Tack vare din vilja och personlighet är F&S Stockholm den sköna och passionerade smältdegel vi är.

Något som särskiljer oss fundamentalt från andra träningsaktörer är också att du som medlem har rätt att göra din röst hörd. Året runt kan du föreslå hur vi blir ännu bättre genom att kontakta din anläggning eller lämna inspel, tips och förslag i medlemsforumet Frågor&Svar.

En gång om året hålls årsmötet som säkerställer att vi är en demokratisk förening på riktigt. Här har alla medlemmar rösträtt och rätt att lämna in en motion, så att vi 92 700 hjältar kan bli smartare tillsammans. Som ordförande för denna fantastiska och mångfärgade rörelse vill jag passa på att säga tack. 

Tack för motionerna som satt ljuset på sånt som vi i styrelsen helt enkelt inte tänkt på innan. Ett sånt exempel är motionen som lyfte vikten av enskilda duschutrymmen på anläggningarna. En ögonöppnare som sedan blev en självklar del i att göra vår träning tillgänglig för ännu fler. Numera ingår enskild omklädning i standardupplägget för när F&S Stockholm ska öppna en ny anläggning.

Tack för motionerna som har underlättat i vardagen med Friskis&Svettis Stockholm, till exempel genom möjligheten att kunna kunna frysa sitt träningskort vid sjukdom eller jobb/studier på annan ort. Och tack för motionerna som varit startskottet för viktiga strategiska dokument som föreningens hållbarhetspolicy och vår plan för transpersoners inkludering.

Jag vill också säga tack för alla de motioner som, viktigt nog, bekräftat att föreningens planerade framtidsplaner är i linje med det som medlemmarna önskar sig. Förra årets motion om träning för äldre beskrev behovet av pass för medlemmar som vill fortsätta träna när soft-träningen blivit för tuff. Seniorklubben lanserades i höstas blev succé, och i vår fortsätter träningen med efterföljande kaffestund för de äldre.

Om du har övergripande eller strategiska idéer om hur föreningen blir ännu bättre och härligare har du nu chans att lämna in en motion till årets årsmöte. Senast 24 februari 24.00 behöver vi din motion. Om ditt förslag rör den dagliga verksamheten, till exempel förslag om enskilda träningsformer eller pass, är du istället välkommen med ditt förslag i Frågor&Svar.

Oavsett hur du bidrar är det viktigt. Det fina med föreningsidén är nämligen att även det lilla engagemanget spelar roll. För när 92 700 hjältar slår sina huvuden ihop, genereras oändliga möjligheter.


Susanne Jidesten,
ordförande F&S Stockholm

.

.Du kanske också gillar

Ordförande har ordet Soft och hållbart

Vår syn på träning

Lyssna in Friskispodden

In English Facebook Instagrambilder Friskispressen

Boka pass

För dig som vill boka pass och surfar via en mobil eller surfplatta rekommenderar vi vår mobilanpassade bokningssida.