Nyheter
2017-10-10
Jobba med oss
Vi söker anläggningspersonal till flera anläggningar.
2017-10-09
Ring Tvekoteket
En jour för dig som träningstvekar.
2017-10-01
Det här är Friskismodellen
5 steg till lustfylld träning.
2017-09-19
Mät effekten i din träning med Spin watt
Spinningnyheter på F&S Sundbyberg.
2017-09-16
Provträna 2 veckor
Hej då träningstvek!
2017-09-15
Nu har vi ännu längre öppettider
Träna 05.00- 24.00 på 4 anläggningar.

Fler nyheter

.


Några lyfter vikter. Några yogar. Några jympar, höga på endorfin och höga knän. Det ser ganska olika ut. Men allt bygger på samma grundidé.

Friskismodellen är vår idé om träning. Vi använder den för att så många som möjligt ska känna genuin lust till rörelse. Om människor ska vilja träna hela livet – då måste det kännas bra i magen.
 
Det här är vårt recept för lustfylld träning:

♦ För alla. Människan är gjord för rörelse. Därför måste träning vara inkluderande, praktiskt och socialt. Både den som följer normer och den som bryter dem har en självklar plats på träningsgolvet.

Hög kvalitet. Alla våra upplägg ger dig genomtänkt träning, som gör att kroppen mår bra på både kort och lång sikt. Ledarens kunskaper gör att du kan hänge dig åt träningsupplevelsen.

Socialt sammanhang. Oavsett om du är flockdjur eller ensamvarg, tror vi att det sociala sammanhanget är viktigt – om så bara för ett igenkännade hej innan din egen träningen drar igång. Att känna sig sedd och välkomnad ökar sannolikheten för att du trivs och för att träningen blir av.

Fritt från prestation och pekpinnar.
Här slipper du påtvingade prestationskrav och att behöva jämföra dig med andra. Det viktigaste är att alla är med och försöker, inte att man gör rätt eller är bäst. Vill du prestera hjälper vi dig gärna att spränga dina egna gränser!

Lättillgängligt. Vi har träning för dig som är helt ny och för dig som vill träna avancerad nivå. Men grundtanken är den samma: Du ska inte behöva förbereda dig eller uppfylla särskilda krav. Kom hit och häng på!

Grunden för din träningslust
Nu finns förutsättningarna för att du ska hitta träning som väcker din träningslust. Träning där du är fri att uppleva, upptäcka och utmana. Som du längtar till. Har du hittat din favorit än?

 

 

 

 

 

 

Susanne Jidesten,
ordförande F&S Stockholm

Läs mer

Ordförande har ordet Vår syn på träning Bli funktionär  Våra värderingar

 

In English Facebook Instagrambilder Friskispressen

Boka pass

För dig som vill boka pass och surfar via en mobil eller surfplatta rekommenderar vi vår mobilanpassade bokningssida.