Nyheter
2017-11-21
Spin 55 blir Spin distans
Tidsangivelserna försvinner - så ser du passets längd.
2017-10-30
Spin giro 4 är tillbaka
Maxa din kapacitet med en ordentlig utmaning.
2017-10-24
Öronmärk de 100 idrottstimmarna för lustfylld träning
Öppet brev till Skolverket.
2017-09-19
Mät effekten i din träning med Spin watt
Spinningnyheter på F&S Sundbyberg.
2017-09-15
Nu har vi ännu längre öppettider
Träna 05.00- 24.00 på 4 anläggningar.
2017-09-08
Armträning med två nya konditionscyklar
Testa nyheterna assault- och krankcykel!

Fler nyheter

.Om passet

Inspirationspass är ett bokningsbart träningstillfälle i gymmet, utomhus eller sal där du tränar i en mindre grupp. Passet ger inspiration till din egen träning och finns med olika inriktningar och intensitet.

Tränar hela kroppen

Inspirationspassen innehåller funktionella övningar där hela kroppen engageras. Vi tränar med hantlar, gymband, kettlebells, skivstänger, maskiner eller helt enkelt din egen kroppsvikt. Tanken är att du ska få energi, utmaning och mer inspiration till din egen träning!

Passen är olika långa – det ser du i schemat när du bokar.

Målgruppsanpassade inspirationspass:

Inspiration gymintro

Ny i gymmet eller bara ringrostig? Inspiration gymintro är för dig som vill komma i gång med enkel och effektiv träning. Tillsammans med tränare i en mindre grupp går vi igenom och testar olika övningar och redskap. Du går därifrån med inspiration till att fortsätta träna i gymmet på egen hand.

Inspiration tonår
För dig som är tonåring och vill få ett roligt träningsprogram i gymmet med god teknik i rörelser och övningar. Vi jobbar med helkroppstänk för att bygga upp stabilitet, rörlighet och koordination innan vi lägger på högre belastningar.

Inspiration fortsättning
För dig som är van med träning och vill komma vidare med nya övningar, upplägg eller få ny motivation. Du jobbar på en nivå som känns både inspirerande och utvecklande.

Inspiration högintensiv
Pass med hög intensitet som utmanar din puls och testar din  uthållighet.

Inspiration mamma
Kom igång med träningen efter en graviditet. Träningen är anpassad för dig som nyss fött barn och du kan ta med dig bebisen till passet.

Inspiration mamma ute
Här tränar vi i liten grupp utomhus med en tränare. Övningarna är anpassade för dig som nyss varit gravid och du kan ta med dig barnet i barnvagn.

Inspirationspass med tema:

Inspiration boll&bosu

För dig som är nyfiken på hur vi hittar bra och lekfull träning med bollar och bosubollar. Passet är inriktat på core och stabilitet.

Inspiration boxsäck
Träning med boxsäck är kraftfull metod att utmana sig i själv med intensiv träningskänsla. Vi tränar med handskar och boxsäckar och utmanar varandra med högintensiv uthållighet. Du tränar med hjälp av koordinerade slagserier, din timing och explosivitet på ett fokuserat sätt och får styrka och kondition på köpet.

Inspiration gymband
Testa nya övningar eller sätt ihop ett program med gymband – multiband som hänger på många ställen i gymmet.

Inspiration kettlebells
Lär dig mer om hur vi kan träna effektivt med kettlebells – vikter med handtag. Utmanande då vi jobbar med hela kroppen i alla rörelseriktningar.

Inspiration skivstångsteknik
Utveckla din teknik vid podiet, lär dig basövningar och förstå skillnaden mellan idrotterna styrkelyft och tyngdlyftning.

Inspiration utegym
För dig som är van med träning i gymmet och vill komma vidare med nya övningar, upplägg eller få ny motivation under bar himmel. Du jobbar på en nivå som känns både inspirerande och utvecklande då vi ofta tränar med hög intensitet som utmanar din puls och testar din  uthållighet.

Du kanske också gillar:

Cirkelgym Soft och hållbart

Personlig tränare

Träna upp din grundfysik (kurs)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In English Facebook Instagrambilder Friskispressen

Boka pass

För dig som vill boka pass och surfar via en mobil eller surfplatta rekommenderar vi vår mobilanpassade bokningssida.